Termékek - Senscience

A folyékony luxus kollekció

A Shisheido Laboratórium megalkotta a tökéletes formulát a professzionális hajápolásban. A Scensience kollekciója új alapokra helyezi a ragyogó, nőies, egészséges haj élményét, elérhető áron. Engedjen a kísértésnek, merüljön el a folyékony luxusban!

balance

{egészséges, normál hajra}

Sampon és kondicionáló egészséges, normál hajra, hogy megtarthassa természetes állapotát és optimális hidratáló képességét. Jól kezelhetővé és fényeséé teszi a hajat.

silk moisture

{száraz, igénybe vett vagy töredezett hajra}

Sampon és kondicionáló száraz, igénybe vett vagy töredezett hajra, ami a hajszárító hatásának, vegyi eljárásnak és környezeti hatásoknak van kitéve. Gazdag hatóanyagai védik a hajat, behatolnak a hajszálakba, megtöltik nedvességgel, puhítják és erősítik a hajat, selymessé és jól kezelhetővé teszik.

volume

{vékony szálú, gyenge hajra}

Sampon és kondicionáló a vékony szálú, gyenge, törékeny hajra. Testet ad, megerősít, táplál és antioxidáns védelmet nyúlt a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené. Volument, jó hajszerkezetet és teste ad a hajnak.

smooth

{bodros, rakoncátlan hajra}

Sampon és kondicionáló a bodros, rakoncátlan fürtökre. Megnyugtatja, puhítja, erősíti és védi a hajat. Használatával lágy, selymes és remekül kezelhető és ragyogó lesz a haj.

curl define

{természetes, vagy vegykezelt göndör, hullámos, vastagszálú, kezelhetetlen hajra}

Sampon és kondicionáló a göndör és hullámos hajra, felújítja a göndör fürtöket, a gubancokat megszünteti, könnyed, hidratált és rendezett fürtöket ad, ragyogó fénnyel.

speciality oil scalp

{zsíros hajra és fejbőrre}

Ez a korpásodás elleni sampon hatásosan legyőzi a korpát, csökkenti a fejbőr szárazságát, és a viszketést. Segít egyensúlyban tartani a haj nedvességszintjét, miközben védi a hajat és a fejbőrt a környezeti káros hatásokkal szemben.

purify

{mélytisztító termék, bármely típusú hajra}

Mélytisztító sampon bármely hajtípusra. Letisztítja a letapadt szemcséket és a hajformázó termékek maradványait, eltünteti a felesleges ásványi lerakódásokat, úgy mint klór, vas, magnézium és réz – anélkül, hogy károsítaná a hajat. Ideális használni a hajkezelések előtt, továbbá a napfénynek, sónak és klórnak kitett hajra.

moustirizing mist

Enyhe, benne hagyható kondicionáló, ami jól fésülhetővé, könnyen kezelhetővé teszi a hajat és antisztatizál. A hajszárító hőhatásától és a napfény káros hatásától véd. Felújítja a haj stílusát, szerkezetét és fényét a felhám puhításával és kondicionálja a hajat, anélkül, hogy beépülne.

inner restore

Mély hidratáló a száraz, igénybe vett hajra. Felújítja, a hidratáló képességet, táplál, puhít és megjavítja a felhámot, tökéletesíti a haj rugalmasságát, hajlékonyságát és szerkezetét. Könnyen kezelhetővé teszi a hajat, selymesen lágy textúrát és ragyogást nyújt.

inner restore sensitif

Mély feljavító maszk a vastag szálú, töredezett és erősen károsodott hajra. Különleges bevonatot képez a hajon, miközben, helyrehozza a haj természetes hidratáló képességét. Rendkívüli hidratálást és táplálást nyújt a hajnak.

c.p.r.

Hajszerkezet építő kezelés speciálisan az erősen károsodott és száraz hajra. Intenzív, szalonban végezhető kezelés, amely visszaállítja a haj eredeti szerkezetét, visszatölti a hajszálakba az elveszett éltető tápanyagokat. Így a súlyosan károsodott haj visszanyeri erejét, hidratáltságát és védelmét.

replenish creme

Feljavító kezelés a napozás után, bármely hajtípusra, amit száraznak éreznek, vagy klór, só és napfény hatásának lettek kitéve. Feltölti nedvességgel a hajat, miközben megjavítja a haj állapotát, erősíti, egészségessé és puhává teszi.

brilliant defense

könnyű, vízálló, fényt adó spray bármely hajtípusra. Védi a hajat a káros Uv sugaraktól, a környezeti káros hatásoktól és színfakulástól., miközben kondicionál. Javítja a haj fényét érzéki csillogással fejezi be a frizurát. Megszünteti a bodrosodást és antisztatizál.

true hue

Egyedülálló színvédő hajkezelés, mai lezárja a hajszínt, megóvja az elfakulástól és védi az UV sugarak káros hatásától. A hajszínt frissnek, ragyogónak, és fényesnek tartja meg.

renew

fény-szérum, ami táplálja és védi a törékeny, száraz, vagy szálkás hajat. Megelőzi a töredezést és a hajvég repedéseket, megszünteti a bodrosságot és antisztatizál.

revive

selyem formázó krém. Könnyed, nem olajos, hatásos formula, puhítja a szálkás, kezelhetetlen hajat, miközben rendben tartja, anélkül, hogy merevvé tenné. Erősíti a hajat, fenntartja az egészséges hidratáló képességét, puhítja, kondicionálja és védi, kezelhetővé teszi.

volume boost

sokoldalú, könnyed hajformázó hab. A vékonyszálú, törékeny hajat testessé teszi, és volument ad. Véd az antioxidánsokkal szemben, véd a színfakulás ellen, táplálja és erősíti a hajat. Gyorsan felszívódó formula, hosszan tartó volument nyújt, kiváló kezelhetőséget, még a legnedvesebb körülmények mellett is.

smooth gelée

Selymes puhító zselé, ami megszelidíti a bodros, töredezett és száraz hajat, anélkül, hogy ragadna, vagy elnehezedne. Megjavítja a károsodást és a hajvég töredezést, egészséges csillogást nyújt, használatával puha és sima lesz a haj.

thermal design

sokoldalú hajformázó spray bármely hajtípusra, ami védi és puhítja a haj külső rétegét a hajszárítás alatt. Táplál és sima fényt ad. Véd a környezeti káros hatásoktól. Gyorsan száradó formula, hosszan tartó, mérsékelten erős tartást nyújt.

pliable shine

Nem olajos hajformázó pomádé bármely hajtípusra, ragyogó fényt ad, textúrát, elváló tincseket, felbontó képességet, bármely stílusú frizurának. Fenntartja az egészséges hidratáló képességet, táplálja és védi a hajat az UV sugárzástól.

curl activate

Göndör és hullámos hajra. Aktiválja a göndör hullámokat, ellenáll a nedvességnek, elkülöníti a tincseket, kezelhetővé teszi a hajat. Nedves és száraz hajon használható.

designer

Ez a rugalmas formázó spray igen sokoldalú, közepes tartást ad bármely hajtípusnak, amit használhatunk a száraz hajra, hogy rögzítsük a frizurát, vagy nedves hajra, mielőtt, vagy mialatt formázzuk a hajat. Védelmet nyújt, az UV sugarak ellen. Lassan száradó formula, időt ad arra, hogy rögzítse a formát, azután fixen tartja egész napon át, anélkül, hogy nyomot hagyna vagy kiszárítaná a hajat.

silk finish

Erős tartású, gyorsan száradó befejező spray bármely hajtípusra, segít megtartani a hajformát egész napra, maximális tartást ad. Selymes, puha befejezést nyújt, magas fénnyel, Véd a környezeti hatásoktól és az UV sugaraktól.

bain de terre

Mi mindent teszünk a hajunkkal? Keféljük, göndörítjük, hajvassal kezeljük, szárítjuk, gyötörjük, kihúzzuk, festjük, daueroljuk, formázzuk. Minden agresszív behatás stresszeli, károsítja vagy egészségtelené teszi a hajat.

A bain de terre-nek megvan az ellenszere mindenre – egy új növényi formula, különleges kivitelezéssel, hogy visszanyerje haja egészségét és újra gyönyörű legyen.

A bain de terre olyan tudományos gyógykezelési megközelítés, ami terápiai előnyöket nyújt a hajnak, a növényi kivonatokon és friss aromákon keresztül.

A bain de terre az egyedüli hajápoló termékcsalád ami hasznosítja a botaniceuticalst – hatásos, természetes növényi anyagok, ami táplál, újraéleszt és véd – hogy a hajat erősnek, egészségesnek és fényesnek őrizze meg. A fenntartó formulák ápolják, a hajat és kényeztetik az érzékeket, hogy gyönyörű, megújult eredményt biztosítson.a hajnak minden időben!

botaniceuticals

A bain de terre botaniceuticals jelzése bizonyítja, hogy gyógyászati jelentősége van a haj számára. Minden felhasznált, rovarirtó-mentés növényzet olyan, fajtánként betakarított növényekből lett kivonva, amikhez a legtisztább vizet használták fel. Ezeket a magas minőségű növényi anyagokat gondosan válogatták és hitelesítették, azért hogy megőrizzék és továbbítsák a természet adta előnyök teljes skáláját.

black currant (fekete ribizli)

Revitalizálja a száraz, károsodott és élettelen hajat. Tápláló erőforrás növényi savakkal, A, C és E vitaminokkal.

goji berry

Egyedüli kombinációja az aminosavaknak, a nélkülözhetetlen zsírsavaknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak és a poliszcaharidoknak, tápláló és antioxidáns előnyöket nyújt.

mangolia bark (manyólia kéreg)

Csökkenti és védelmet nyújt a környezeti és vegyi káros hatásokkal szemben. Esszenciális olajokban és erős antioxidánsokban gazdag.

wild jujube (vad jujuba)

Tápláló anyagokban gazdag. Intenzív hidratálást és védelmet nyújt.

green meadow balancing sampon & kondicionáló

Tápláló anyagokban gazdag. Intenzív hidratálást és védelmet nyújt.

jasmine moisturiznig sampon & kondicionáló

Luxus hidratáló sampon és kondícionáló, ami lágy, selymes és egészséges hajat biztosít. A jázmin kivonata megőrzi a haj nedvességét és fényét, a száraztól az igénybe vett hajtípusig. Színvédő hatású.

lemongrass volumizing sampon & kondicionáló

Hajtömeg növelő sampon és könnyed kondicionáló, citromolajjal gazdagítva, hogy azonnal volument és testet adjon az elfáradt, fakó hajnak. Színvédő hatású.

passion flower színmegőrző sampon és kondicionáló

Hidratál és mélyen kondicionál, hogy a haj lágy, jó esésű és fényes legyen. Megnöveli a lágy esését a festett hajnak, teljes-spektrumú UV védőkkel. A sampon 82%-kal hosszabb ideig védi a festett hajat a kifakulástól. (a piacon található vezető samponokhoz képest)

Hajkezelő terápia, intenzív hajápolás | haj erősítés

mud mask (iszap maszk)

Esszenciális ásványi anyagokban gazdag, ez az intenzív hajkezelő azonnal megjavítja a gyenge, élettelen hajat. Már egyetlen kezeléssel megduplázhatja a haj erősségét és akár 65%-kal csökkenti a töredezést. Lágy, fehér agyag, ami természetesen biztosítja az erősítő anyagokat, rugalmassá teszi a hajat, csökkenti a töredezést.

sugar&fig (cukor és füge) fejbőr masszírozó radír

Természetes cukor, mely gyengéden eltávolítja a lerakódásokat, az elhalt hámsejteket és a hajszálba beépült különféle anyagokat a hajról és a fejbőrről, mivel gyengéden feloldja azokat és így könnyedén leöblíthető. Hidratáló füge-kivonatban gazdag, a kényeztető kezelés a fejbőrt felfrissíti és energetizálja. Szín-megőrző hatású.

recovery complex újra feltöltő balzsam

Intenzív,dual-fázisú hidratáló kezelés a száraz vagy göndör hajnak. A „bíbor-oldal”felszabadítja az újrafeltöltő nanosphere-ket, amik csillapítják a kiszáradt haj szomjúságát, és így a haj hihetetlenül selymes és fényes ragyogású lesz. A „zöld-oldal” tápláló botaniceuticals anyagokat szállít, hogy a haj erős legyen, egészséges és ragyogó.

white lotus feljavító rekonstruktor

Mélyen behatol a hajszálakba, hogy feljavítsa a nagyon száraz, igénybe vett hajat, miközben véd a külső stressz hatásokkal szemben. Átitatva fehér lótusz kivonattal, hogy puhítsa, hidratálja és újjá építse a hajat. Selymes, lágy és kezelhető hajat biztosít.

hajformázó termékek

recovery complex anti-frizz selyem fény szérum

Visszaadja a vitalitást a száraz, túlmunkált hajnak. Megjavítja az eltöredezett hajvégeket, hogy a rakoncátlan és szálló fürtöket megszüntesse. Az alkohol-mentes formula szabadalmazott, tápláló nanosphere-ekben gazdag szőlőmagot és mangómagot, továbbá a göndörséget rendben tartó szilikont tartalmaz, hogy védje, megjavítsa, hidratálja a hajat és fényt adjon. (testre is lehet használni, mint selymes, hidratáló krémet száraz bőrre)

define n' shine sweet honey pomade sokoldalú formázó pomádé

Rendkívüli textúrát és fényt ad a hajnak. A méz kivonata gyengéden kondicionál és hidratál, hogy a haj szép sima legyen. Közepes tartású.

prime time chamomile formázó alapozó

Egy több-funkciós, benne hagyható elixír, ami könnyen fésülhetővé teszi a hajat és előkészyti a haj felületét a hajformázó termékek alkalmazására. Teljes spektrumú szűrőanyagok védik a festett hajat a káros UV sugárzástól. Fodrászok ajánlásával.

iron it out pomegranate hővédő szérum

Alkoholmentes spray, ami védőréteget képez az ártalmas hő hatásával szemben. Hosszan tartó frizurát ad, megőrzi a haj nedvességtartalmát és fényét. Az antioxidánsokban gazdag gránátalma kivonat a legjobb védelmet nyújtja. Lágy tartást ad.

rise n' shine white willow volumennövelő hab

Könnyű súlyú, folyékony, hajformáló hab, ami azonnal volument pumpál a fáradt, élettelen hajba. Fehér fűzfakéreg kivonatot tartalmaz, ami hosszú ideig tartást ad a hajnak. Közepes tartású.

you're in control lemon balm formázó zselé

Hosszan tartó, közepestől az erős tartásig használható zselé, átitatva citrom balzsammal, hogy erősítse a haj tartását. Nem hagy nyomot, nem épül be.

all day straight safflower smoothing gel

Simító zselé, ami egyenesíti és puhítja a hullámos, göndör és bodros hajat. Hővédő hatású, ellenáll a nedvességnek, bezárja a nedvességet a hajba, s így védi a belső és külső struktúrát a hő káros hatásától.

stay n'shape lemongrass rugalmas hajformázó spray

Nem ragad, nedvességálló hajspray, rugalmas tartás ad bármely szerkezetű hajnak. Természetes fényt ad. Közepes tartású. 55% VOC formula.

infinite hold flax seed erős befejező spray

Erős tartást ad a hajnak, tartósan formázza. A lenmag kivonat testet ad és természetes, erős tartást, védi a hajat a nedvességtől. 55% VOC formula.