Pintér Anett | masszőr

Elérhetőségem:

+36 30 216 99 35

2008-ban végeztem a Svéd-frissítő masszázs, alakformáló- testkezelő, relaxáló arc – és talpmasszázs tanfolyamot. 2009-ben szereztem gyógymasszőri képesítést. Folyamatosan részt veszek szakmai napokon, továbbképzéseken. Fontos, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak és visszatérőek legyenek. Azok a szerencsések közé tartozom, akik szeretik a munkájukat. A munkám egyben a hobbim is.

Masszázs stúdiómban kultúrált, nyugodt környezetben, különféle masszázsokkal várom a felfrissülni, relaxálni vágyó vendégeimet. A kezeléseket halk relaxációs zenével egészítem ki amely segít az ellazulásban.

Mindennapi rohanó életmódunk következtében testileg és lelkileg is elfáradunk, stresszelünk, sokunk számára az ellazulás, a relaxáció nehéz feladat, pedig nagyon fontos lenne, hiszen napjainkban a stressz rengeteg betegség kiváltó oka lehet. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, a feltöltődésre, az egészség megőrzésére, a mindennapjainkat kísérő stressz feloldására.

A masszázsterápia nem csak az izmokat, a bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is, hiszen aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus és keringés helyreállását. A szalonban Sara beauty Spa termékekkel dolgozom.

Remélem Önt is hamarosan vendégeim között köszönthetem!

Ajándék utalvány bérletek vásárolhatók.