Fazekas Magdolna | fodrászmester

Elérhetőségem:

+36 20 961 73 11
info@sensestyle.hu

1984 óta dolgozom fodrászként. Azért szeretem ezt a szakmát mert folyamatos kihívást jelent és rengeteg sikerélményt ad. Célom mindig a tökéletességre való törekvés. Évente több alkalommal képzéseken veszek részt, hogy fejlesszem a tudásomat. Kizárólag a professzionális termékekkel dolgozom,amelyek évről-évre folyamatosan fejlődnek. Ez a záloga annak, hogy a vendégeimnek a legtökéletesebb munkát tudjam nyújtani. Ha még nem találta meg az egyéniségéhez legjobban illő frizurát, keressen fel.

Kontyok (kattintásra galéria nyílik)

Gajdosné Boros Enikő | fodrász

Elérhetőségem:

+36 70 953 5805

2012 óta dolgozom fodrászként. Szeretem a divatot és az alkotó munkát, valamint szívesen töltöm az időmet emberek között, ezért választottam a fodrász szakmát.

Célom, hogy folyamatosan képezzem magam és mindig a legjobbat nyújtsam a vendégeim számára. Ha még nem találta meg a megfelelő frizurát önmagának, keressen fel bizalommal.

Munkáim (kattintásra galéria nyílik)

Szolgáltatásaink:

  • Női-, férfi-, gyermek, egyénre szabott egyedi frizurák
  • Modern hajvágás, festéstechnikák
  • Alkalmi és menyasszonyi frizurák készítése
  • Hajhosszabbítás, hajdúsítás 100% európai hajból
  • Professzionális szaktanácsadás
  • Terápiás fejbőr és hajkezelések

Új szolgáltatások

A legújabb szépségipari irányzat, a fodrászipart is elérte. A mai, rohanó világban már nem elég csak a „tradicionális” fodrászszolgáltatásokra gondolni. Megjelentek a különböző szolgáltatások, pl.: hajgyógyászati termékek, és ezzel együtt a kezelések. Az egyedi, személyre szabott diagnózis alapján igénybe veheti a vendég a megfelelő Sense and Style kezelést, majd a kívánt munkafolyamatok folytatódnak tovább. Ezeket kozmetikai kezelésekhez tudnánk hasonlítani, ahol a problémás hajat-, illetve fejbőrt 15-30 perces intenzív hatóanyagok bemasszírozásával kezeljük, ezzel csökkentve vagy megszüntetve a probléma forrását.

Árak

Szárítás 2300,- Ft-tól
Női hajvágás 4000,- Ft-tól
Férfi hajvágás 2000,- Ft-tól
Festés 3600,- Ft-tól
Melír + szárítás 6300,- Ft-tól
Dauer 4000,- Ft-tól
Hajhosszabbítás 1100,- Ft/tincs-től
Menyasszonyi konty 8000,- Ft